Maandelijks archief: juli 2014

Super mooi bedrag al binnen!

Op dit moment staat de teller voor de Tristan Hoffman challenge op 91.834,15 euro! Namens alle deelnemers hartelijk dank voor het sponsoren en het mogelijk maken dat Kanjers voor Kanjers met dit geld weer goede dingen kan doen! Super!!

Tristan Hoffman Challenge 2014: Passo di Gavia

Vrijdag 27 juni  was het zover, de Tristan Hoffman Challenge nam de uitdaging aan om de Passo di Gavia in Italië te bedwingen.
Om 6.30u vertrokken de wandelaars richting de berg vanuit Bormio. De hardlopers om 8.30 en de fietsers een half uurtje later. Samen brengen zij sponsorgeld bijeen door deze berg te beklimmen op hun eigen manier. Het weer hadden ze zeker mee, het zonnetje stond al snel hoog aan de hemel!
Prachtig gezicht om hen bezig te zien, onderweg toegejuicht door supporters en zelfs een dweilorkest!
De eerste fietser was al na anderhalf uur boven na deze 25 km lange klim naar 2621 meter hoogte! De eerste wandelaar na nog net geen 4,5 uur!
Jacco, van ons team, fietste in nog geen twee uur naar de top!
Ook de drie jonge deelnemers Mees, Melle en Noah haalden met hun angels de finish! Toegejuicht door de velen die hen al voorgingen kwamen zij boven omringd door sneeuw op de berg en kou, want het zonnetje was op dat moment even ver te zoeken namelijk!
Wat een prestaties …
Maar daar gaat het niet echt om, het gaat in deze challenge om het ophalen van geld voor het goede doel, Kanjers voor Kanjers.
Nadat iedereen de meet had gehaald, de laatste met een beetje hulp van hun mededeelnemers werd er uiteraard een feestje gebouwd.
Tijdens de feestavond werd bekend gemaakt wat de opbrengst voor dit jaar is geworden … een prachtig bedrag van 91.469,15 euro!!!!
Dit bedrag gaat in zijn geheel naar Kanjers voor Kanjers! Door het organiseren van sportieve evenementen, en donaties van particulieren en het bedrijfsleven, maakt Kanjers voor Kanjers dromen van kinderen waar. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de buurt. Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kunnen zowel aanvragen zijn voor groepen als voor een individueel kind.

Petje af voor alle deelnemers die deze uitdaging met de Tristan Hoffman Challenge zijn aangegaan. Die voor volgend jaar is intussen ook bekend, de Mont Ventoux zal dan bedongen gaan worden.
Dus wie weet tot volgend jaar!

DSC_9608 DSC_9597 DSC_9535 DSC_9503