Wie zijn wij

Zoals gezegd bestaat Team Wij voor Zij uit 3 personen. Op deze pagina stellen zij zich aan jullie voor.

 

10372858_608455132595329_2016663102919964512_o

 

 

Ik ben Jacco Verhaaf, 22 jaar en ik werk bij Schotpoort Logistics in Eerbeek. Het fietsen doe ik graag, en regelmatig maak ik met mn vader een aantal tochtjes op de Posbank op de Veluwe bij ons hier dicht in de buurt.
Al een aantal keren heb ik mij sportief ingezet voor het goede doel, zo was daar Alpe d’HuZes en de Tristan Hoffman Challenge.

 

 

100_8559

 

Mijn naam is Bert Verhaaf, 53 jaar en ik ben internationaal chauffeur bij Schotpoort Logistics te Eerbeek.

Ik heb een aantal keer deelgenomen aan de Alpe D’HuZes, speciaal voor het KWF die bult in Frankrijk beklommen! Op de foto hiernaast ben ik bezig met de beklimming van de Col Agnel in Frankrijk op de grens met Italië, samen met mijn zoon Jacco. We hebben het fietsen samen weer opgepakt, alleen kan ik vanwege mijn werk niet zo vaak met hem opstappen.
Mijn vakantie met mijn vrouw in 2016 heb ik sportief aangepakt. Naar onze bestemming in Spanje ben ik op mijn racefiets vanuit Brummen via België en Frankrijk gereden. Een heel avontuur wat me niet tegen viel.
En nu wil ik samen met onze zoon dus fietsen voor de Tristan Hoffman Challenge 2017. En hoe? Dat lezen jullie later op deze pagina! Maar ook op mijn speciale facebookpagina: Bert fietst Tristan Hoffman Challenge 2017

 

 

samen op de Bonette

 

 

Jacco en Bert samen op weg naar de top van de La Bonette in Frankrijk, hoogte 2802 meter. En in juli ligt hier dus nog steeds sneeuw.

 

 

 

 

En als laatste onze steun en toeverlaat, en laatste lid van ons team Wij voor Zij.

INA_5889

Mijn naam is Marion Verhaaf, ben 51 jaar, getrouwd met Bert en moeder van Jacco en werk in de schoonmaakbranche en als correspondente/fotografe voor het Brummens/Eerbeeks Weekblad. Daarnaast heb ik als belangrijkste hobby fotografie.
In 2011 heb ik zelf deelgenomen aan de Alpe d’HuZes en de beklimming 1x gedaan wat een enorme belevenis was. Daarnaast heb ik de Galibier, Col d’Izoard en als laatste de Tourmalet opgefietst. Toch ook een mooie lijst al zeg ik het zelf.
Inmiddels fiets ik niet meer maar ik blijf me inzetten voor het goede doel … en komend jaar (2017) zal het de Tristan Hoffman Challenge zijn.

 

 

 

 

De site en webruimte zijn gesponsord door Richard van der Craats van WebVortex in Tiel. Het logo van Wij voor Zij en de top voor de site zijn gemaakt door zijn vrouw, Ina van der Craats-Van de Bunt. Wij danken hen voor hun steun.