Het goede doel!

 

Na Alpe d’HuZes is het nu Tristan Hoffman Challenge (Kanjers voor Kanjers)!

Na het fietsen voor het KWF kwam een nieuw goed doel in beeld. Jacco fietste in 2013 en 2014 voor de Tristan Hoffman Challenge voor Kanjers voor Kanjers. Onlangs schreef Jacco zich in voor de editie van 2017 en ook Bert besloot zich in te schrijven. Wat is de THC?

Het doel van de Tristan Hoffman Challenge (THC) is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Kanjers voor Kanjers. Kanjers voor Kanjers zet zich in voor het welzijn van het kind, in het bijzonder rond sport en spel. Kinderen die niet in staat zijn om sport en spel op een goede manier te beleven: minder bedeelde, zieke en/of gehandicapte kinderen. Voor deze kinderen wil de stichting een oplossing zoeken, zodat sport en spel ook voor deze kinderen (weer) tot de mogelijkheden behoort.

De gehele opbrengst van de deelnemers van de Tristan Hoffman Challenge is bestemd voor Kanjers voor Kanjers. Meer weten over de stichting? Kijk dan op www.kanjersvoorkanjers.nl.

Het fietsen voor dit goede doel doen we nog steeds met Desireé in ons achterhoofd. Zij is en blijft de Zij van ons team!

In 2013 heeft Jacco meegedaan en de Passo Manghen beklommen. De Manghen is bekend van de Giro d’Italia waar menig strijd om de eindoverwinning is uitgevochten.

In 2014 was de Passo di Gavia het strijdtoneel voor dit evenement. De Passo di Gavia is net als de vorige beklimming bekend van de Giro d’Italia.

In 2017 is het de bedoeling dat men de Stelvio in Italië gaat beklimmen. Lopend of fietsend en de heren gaan uiteraard weer fietsen!