Overzicht sponsoren tot nu toe

 

Hieronder volgt een vermelding van onze sponsoren in 2011 toen we de Alpe d’HuZes fietsten.
Particulier (als zij hun naam hierbij vermeld willen zien) en bedrijven.
Bij deze bedanken wij alle sponsoren voor hun geleverde bijdrage.

 

Particulier

Moeder van Desireé

 

Bedrijven

WebVortex te Tiel.
Dit bedrijf heeft onze gehele website gesponsord, de domeinnaam en de webruimte hebben zij voor ons ter beschikking gesteld.

Bovendien staan zij ons bij met vragen over onze site, zoals het maken van het foto-album dat intussen werkzaam is.

 

Opwaarderen.nl.
Op de site van Opwaarderen.nl kun je allerlei telefoonproviders vinden waarbij je onder andere het prepaid tegoed kunt opwaarderen voor je mobiele telefoon.
Onlangs hebben zij de mensen die van hun site gebruik maken, bedankt voor het kiezen voor hen. Daardoor zijn zij de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ook wij behoren daartoe, en trokken dus de stoute schoenen aan om hen te vragen ons te sponsoren.

Afdrukken

Normaal gesproken wijzen zij vragen om sponsoring af, omdat dit buiten hun mediabudget valt. Maar voor ons wilden ze graag een uitzondering maken, het persoonlijke in ons verhaal spreekt hen namelijk aan. Zij wensen ons veel succes met onze fietsuitdaging!

 

nogharder klein

Nog Harder Lopik.
Dit is een organisatie, van voornamelijk vrachtwagenchauffeurs, die samen een bijeenkomst organiseren van drie dagen in de uiterwaarden van de Lek bij Lopik. Hier komen een groot aantal vrachtwagenchauffeurs uit Europa hun mooiste trucks showen! Er wordt dan onder andere ook de mooiste truck verkiezing gehouden. Elk jaar schenken zij de opbrengst van deze bijeenkomsten aan goede doelen. Het KWF is er altijd één van, en dit keer hebben zij besloten ons team Wij voor Zij €2000 te schenken! Een fantastisch bericht uiteraard. We danken hen dan ook voor hun steun en vertrouwen.

Klik hier voor een foto album van de editie 2010 van Nog Harder Lopik.

 

Bart Schilderwerken.
Dit is het schildersbedrijf van Bart Morssink uit Brummen, en behalve schilderwerk (binnen en buiten) verzorgen zij ook behangwerk. Alle verdere gegevens staan in de advertentie hieronder. Zij wensen ons een goede afloop van de fietstocht toe!

 

logo Bart Schilderwerken

 

Peko-Art.
Peko

Peko is in 1956 geboren in Utrecht. Na een 8-jarige grafische opleiding in Utrecht is Peko 24 jaar in dienst geweest bij de Nederlandse Omroep NOS/NOB als fotograaf.
Met diverse tentoonstellingen in het binnen- en buitenland op zijn naam.
Hij is bevriend met meerdere bekende Nederlandse kunstenaars, en is het schilderen zelf ook maar eens gaan proberen.
Hij schildert voornamelijk grote schilderijen met vrolijke kleuren, combinatiefantasie figuren met zeer dikke verflijnen.
Intussen worden zijn schilderijen dan ook goed verkocht.
Een eigen atelier staat in Laren (Gelderland), en dat is zeker de moeite van een bezoekje waard!

De leden van Team Wij voor Zij, kennen de schilder al enkele jaren, zij hebben zelf ook een schilderij van hem, via Bas Ballonvaarten ontvangen.

Peko schroomde dan ook niet om ons een schilderij ter beschikking te stellen voor een eventuele veiling. Heel hartelijk dank hiervoor!
Voor het geval jullie meer willen weten over deze schilder, kijk dan vooral op www.peko-art.nl.

 

Peko_handtekening   peko-schilderij-honden-modern-op-groen

 

 

Paul Coenen Hovenier te Brummen.
Door privé-omstandigheden werk ik sinds eind 2007 als zelfstandig hovenier in Brummen en omstreken. Alle voorkomende tuinwerkzaamheden voer ik uit.
Voor het maken van een tuinontwerp naar het aanleggen van een complete tuin: de bestrating, een erfafscheiding, een vijver of

003

waterpartij, beplanting en een gazon, tot aan alle voorkomende onderhoudswerkzaamhe

den: snoeiwerk, gazon verticuteren, enz.
Bel gerust voor een vrijblijvende offerte of kijkt u eerst eens rustig op mijn websitewww.coenenhovenier.nl.

Met vriendelijke groet,
Paul Coenen

 

 

Autorijschool Reugebrink Brummen-Vorden.
Dit is een zeer jong bedrijf, net voor zichzelf gestart, en toch al besloten ons goede doel te steunen. Fantastisch natuurlijk. En in ruil daarvoor krijgen zij ook een stukje hier bij onze sponsoren.
Arian en Ron Reugebrink komen beide uit Brummen, en hebben jaren in de grafische industrie gewerkt. Samen wilden ze echter iets heel anders gaan doen, en dat werd een autorijschool samen. Zij volgden hun opleiding bij de VerkeersAcademie in Zwolle, allemaal volgens de nieuwste richtlijnen en het Nieuwe Rijden.
Hun stage doorliepen zij bij Verkeersschool Voskamp in Warnsveld.
Als lesauto’s hebben zij twee Volkswagen Golf Bluemotion’s, met roetfilter en een lage CO2-uitstoot.
Wilt u ook bij hen lessen? Mail dan naam en telefoonnummer naar info@autorijschoolreugebrink.nlen zij nemen contact met u op.

logo_autorijschoolreugebrink

 

 

Ballast Nedam Infra Midden Zuid
Korte bedrijfsinfo:
Door de samenvoeging van de regio’s Ballast Nedam Infra Midden en Ballast Nedam Infra Zuid Oost in 2011, is er een sterk Infra bedrijf ontstaan, wat in staat is naast de gewone regionale werken ook de grotere infrastructurele werken aan te nemen.
Het werkgebied van de nieuwe regio Midden Zuid zijn de provincies Gelderland, Utrecht, Flevoland, Brabant en Limburg.
Om de binding met de regio te verstevigen wordt er gewerkt vanuit drie vestigingen, Echt, Eindhoven en de hoofdvestiging Arnhem.

Deel van onze visie:
Naast alle kernwaarden die wij hanteren om een aannemingsbedrijf te zijn, staat het welzijn van onze medewerkers dikgedrukt in onze visie.
Mede om die reden staat deze advertentie op deze website, wij leven mee met onze medewerkers die een dierbare hebben verloren.
Dit hoort bij onze cultuur en is veel belangrijker dan het bouwen van een brug, dit is onze brug.

BN Infra Midden Zuid wil een toonaangevende en renderende organisatie binnen de regio zijn.
Dit willen wij bereken door aandacht te schenken aan het welzijn van de medewerkers, maar ook aan onze medemens.Op een verantwoorde manier omgaan met energie en het beperken van de vervuiling van de aard. Een soepele en solide bedrijfsvoering te hanteren en ontzorging van onze klanten.
Onze kernwaarden zijn:
– Herkenbaar
– Creatief
– Vakkundig
BNinfMZ – Veilig
– Sociaal
– Betrouwbaar
– Georganiseerd
– Open

Henk Mos ( directeur )