Nieuwe sponsor en fietskleding voor trainingsritjes en tijdens de rit naar Italië

Gisteren hebben Jacco en Bert een goed gesprek gehad met een potentiële sponsor.
Met als gevolg dat ze nu een super toezegging hebben gekregen van een mooi sponsorbedrag voor beiden en tevens fietskleding krijgen aangeboden om te dragen tijdens onze trainingsritjes samen en uiteraard gedurende onze rit naar Italië. Tijdens de Challenge fietsen we natuurlijk in het officiële tenue van de THC.

Meer hier over zodra alles rond is.

Spontane actie levert 45 euro op voor THC

Gisteren tijdens het 10 jarig jubileum van Shantykoor De IJsselboei in Brummen, stond Bert met Marion in de muziektent op het marktplein. Marion mocht er foto’s maken van iedereen die maar wilde en zij had bedacht de opbrengst te sponsoren aan Bert en Jacco. Bert bedacht dat het misschien wel extra zou stimuleren als hij er met zijn fiets bij zou gaan staan. Zo gezegd zo gedaan. Er kwamen een aantal om een foto te laten maken, maar de meesten hebben gewoon gedoneerd! Dank jullie wel, de opbrengst was 45 euro en is inmiddels overgemaakt!

Op de foto’s zien jullie Bert tijdens het fietsen.

001 002 003

Aandacht in Brummens/Eerbeeks Weekblad!

Mooi artikel in ons plaatselijk Brummens/Eerbeeks Weekblad deze week met uitleg wat we gaan doen en waarom!
Al gelezen? Top!
Zo niet, hier de foto’s zodat jullie het nog even kunnen lezen. Klik erop voor een grotere weergave!

brummens-weekblad-9-dec-1 brummens-weekblad-9-dec-2

Al leuke reacties hierop gekregen trouwens! En een aantal potentiële sponsoren die nog even extra vragen hadden, vooral hoe ze ons kunnen sponsoren.
Niet zo heel erg moeilijk, gebruik de links hieronder en maak ons en de kinderen blij! Alvast bedankt voor jullie steun.

Sponsor Jacco

Sponsor Bert

Onze uitdaging!

En nu mag iedereen het weten! Jacco en ik gaan niet alleen meedoen aan de Tristan Hoffman Challenge in Italië .. maar we gaan er zelfs naar toe fietsen!
Zie het als een vervolg van onze vakantie naar Spanje die ik op de fiets heb gemaakt.
Zoals jullie op onderstaande foto’s kunnen zien vertrekken we op 3 juni 2017 en komen op 18 juni 2017 aan in Silandro Italië.
In de rit hiernaar toe hebben we dan een 9-tal cols bedwongen en ruim 2400 kilometers afgelegd.

route-heenweg-1
K
lik op de foto’s voor een grotere weergave!

Als we de beklimming van de Stelvio voor de Challenge achter de rug hebben, zullen we weer aan de terugreis beginnen, uiteraard op de racefiets. Ook dan nog even twee cols beklimmen.

route-terugweg-1

We hopen dat jullie dit net zo’n mooi plan vinden zoals wij het vinden en ons willen steunen in deze reis.
Hierbij dan nog een keer de links om ons te sponsoren voor de Challenge. Het geld komt geheel ten goede aan Kanjers voor Kanjers!

Steun Jacco

Steun Bert

 

Nieuwe uitdaging, Tristan Hoffman Challenge 2017

De beide heren hebben besloten samen een volgende uitdaging aan te gaan. Heeft Jacco deze challenge al meegedaan, voor Bert is het de eerste keer.
Voor hem is dan ook, naast deze website, een speciale facebookpagina aangemaakt waar we de vorderingen en nieuws op zullen bijhouden.
Volg hem op deze pagina: Bert fietst Tristan Hoffman Challenge 2017

De links voor het steunen van Bert en Jacco volgen snel.

 

Super mooi bedrag al binnen!

Op dit moment staat de teller voor de Tristan Hoffman challenge op 91.834,15 euro! Namens alle deelnemers hartelijk dank voor het sponsoren en het mogelijk maken dat Kanjers voor Kanjers met dit geld weer goede dingen kan doen! Super!!

Tristan Hoffman Challenge 2014: Passo di Gavia

Vrijdag 27 juni  was het zover, de Tristan Hoffman Challenge nam de uitdaging aan om de Passo di Gavia in Italië te bedwingen.
Om 6.30u vertrokken de wandelaars richting de berg vanuit Bormio. De hardlopers om 8.30 en de fietsers een half uurtje later. Samen brengen zij sponsorgeld bijeen door deze berg te beklimmen op hun eigen manier. Het weer hadden ze zeker mee, het zonnetje stond al snel hoog aan de hemel!
Prachtig gezicht om hen bezig te zien, onderweg toegejuicht door supporters en zelfs een dweilorkest!
De eerste fietser was al na anderhalf uur boven na deze 25 km lange klim naar 2621 meter hoogte! De eerste wandelaar na nog net geen 4,5 uur!
Jacco, van ons team, fietste in nog geen twee uur naar de top!
Ook de drie jonge deelnemers Mees, Melle en Noah haalden met hun angels de finish! Toegejuicht door de velen die hen al voorgingen kwamen zij boven omringd door sneeuw op de berg en kou, want het zonnetje was op dat moment even ver te zoeken namelijk!
Wat een prestaties …
Maar daar gaat het niet echt om, het gaat in deze challenge om het ophalen van geld voor het goede doel, Kanjers voor Kanjers.
Nadat iedereen de meet had gehaald, de laatste met een beetje hulp van hun mededeelnemers werd er uiteraard een feestje gebouwd.
Tijdens de feestavond werd bekend gemaakt wat de opbrengst voor dit jaar is geworden … een prachtig bedrag van 91.469,15 euro!!!!
Dit bedrag gaat in zijn geheel naar Kanjers voor Kanjers! Door het organiseren van sportieve evenementen, en donaties van particulieren en het bedrijfsleven, maakt Kanjers voor Kanjers dromen van kinderen waar. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de buurt. Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kunnen zowel aanvragen zijn voor groepen als voor een individueel kind.

Petje af voor alle deelnemers die deze uitdaging met de Tristan Hoffman Challenge zijn aangegaan. Die voor volgend jaar is intussen ook bekend, de Mont Ventoux zal dan bedongen gaan worden.
Dus wie weet tot volgend jaar!

DSC_9608 DSC_9597 DSC_9535 DSC_9503

Interviews in uitzending van B-FM en RTV-Veluwezoom

Op 19 juni zal een interview worden uitgezonden op B-FM radio vanuit Warnsveld. Rond 19.15u is Marion dan in de uitzending om te vertellen over de Tristan Hoffman Challenge en de deelname van Jacco hieraan. Uiteraard ook het laatste nieuws van de THC, namelijk de deelname van 3 jongeren met een lichamelijke beperking onder begeleiding van een sporter. Juist voor kinderen zoals zij word er gefietst, gewandeld en hardgelopen om de top van de Passo di Gavia te behalen in Italië.

Op 20 juni volgt er dan een interview via de telefoon met RTV-Veluwezoom vanuit Eerbeek.

Op 27 juni zal de Passo di Gavia dan worden beklommen door de deelnemers van de Tristan Hoffman Challenge!

Sponsoring voor 2014

Sponsoring kan beginnen!

Jawel, Jacco staat op de deelnemerslijst en jullie kunnen hem sponsoren! Hoe?

De link hiervoor vinden jullie op de pagina Sponsor worden.

Bovendien hebben we op de fotopagina weer nieuwe foto’s toegevoegd van de training van de Tristan Hoffman Challenge op 23 maart 2014.

Ruim honderd euro aan sponsorgelden in 1 week binnen!

Deze week heeft Jacco ruim honderd euro aan sponsorgelden binnen behaald. Een bedrag van 75 en 50 euro brengt het totaal nu op 425 euro!
Na een zware maand waarin hij het verlies van zijn trouwste fan, zijn oma, enigszins heeft geprobeerd te verwerken toch weer een mooie opsteker! Dank hiervoor aan de sponsoren!